Skip links

Köp- & leveransvillkor

Om Ecster

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning, kortbetalning och Swish genom e-handelskassan Ecster Pay.

Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på ”Genomför köp” accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Villkor för delbetalning

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

Fakturavillkor

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

Swish

Är du ansluten till Swish kan du betala via din Swish-app. Öppna upp appen i din mobila enhet och godkänn betalningen med ditt Mobila BankID.
Efter genomfört köp dras pengarna direkt från ditt bankkonto. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till samma konto.

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rå Svensk Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning.

Avhämtning: Du kan välja att själv hämta dina varor i Rå:s butik ute på Värmdö. Vi kommer att kontakta dig och meddela så snart varorna finns klara för avhämtning.

Avhämtningsadress:
Fagerdalavägen 15B
Kontakta oss för öppettider.

Fraktskador 

När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig

Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka din möbel redan.

Är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss innan beställning.

Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Rå lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt att kunna skicka du som kund vår nyhetsbrev. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen/ per emejl meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål (Nyhetsbrev).

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Rå Svensk Design AB.

Rå Svensk Design AB är personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen. Enligt 26 § personuppgiftslagen är Rå Svensk Design AB därför skyldigt att, efter din egenhändigt undertecknade skriftliga begäran, en gång per kalenderår kostnadsfritt lämna besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Behandlas sådana uppgifter ska skriftlig information lämnas om vilka personuppgifter om dig som behandlas, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna har lämnats. Rå är även skyldig att på din begäran rätta, blockera eller utplåna sådana personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen. Du har även rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Ytterligare personuppgifter om dig kommer då inte att behandlas.

Klagomål eller synpunkter avseende Rå Svensk Design AB´s tjänster eller produkter bör meddelas till Rå via e-mail info@rasvenskdesign.se alternativt

Telefon +46 8 21 51 50. Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

Rå Svensk Design AB
Org.nr. 556594-8097
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556594809701
Postadress: Gillets väg 7
Tel. +46(0)8 21 51 50
Besök-/Leveransadress:
Fagerdalavägen 15
139 52 Värmdö, Sverige
Tel. +46(0)7 03 72 06 55
info@rasvenskdesign.se

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din webbupplevelse.
Home
Account
Cart
Search